Krydrede bløde kager med lækker creme cheese frosting
Jeg har haft været ved at finde på et godt navn til denne opskrift. På engelsk ville jeg kalde dem pumpkin spice cookies - desværre lyder græskar cookies ikke særlig lækkert på dansk.
Alt andet lige, er det lige præcis hvad dette er. Nemlig fantastiske bløde cookies lavet med græskarpuré og skønne varme krydderier. Jeg håber du har mod til at prøve opskriften - jeg er sikker på du ikke vil fortryde det.
Til opskriften bruges et mix af skønne varme efterårskrydderier. Hvis du er heldig at opstøve færdigblandet pumpkin spice herhjemme kan dette bruges, og ellers kan du super nemt lave din egen pumpkin spice mix med denne opskrift.
Derudover bruger jeg en pure lavet af skønne hokkaido græskar. Andre græskartyper kan muligvis også bruges, det har jeg dog ikke eksperimenteret med. Du kan nemt lave din egen græskarpuré ved at skære hokkaido græskar ud i mindre både, fjerne indmaden og bage ved 160 grader i 10-20 minutter.
Del opskriften:
Sådan laver du græskar puré
Sådan laver du cookie dejen
Sådan laver creme cheese frosting