Oreo Popcorn

Den perfekte snack med den velkendte smag af Oreos

Oreo popcorn

Oh boy! Er jeg den eneste som har svært ved at styre mig, hvis der bliver åbnet en pakke Oreos? Den velkendte amerikanske kiks er en sand darling, og ikke uden grund.

Med sin lækre intense chokoladesmag og bløde vaniljecreme er Oreos altså i blandt mine favoritter i snacks-skuffen.

Og ud over at være helt uovertruffen i sin egen rene form, så er Oreos også super velegnede til et hav af bagværk og snacks. 

Denne weekend har jeg crawet oreos. Men når manden er mere til de salte snacks såsom popcorn og chips, så må der nogle gange et kompromis til - og det har vi i sandhed fundet med disse Oreo Popcorn. 

Oreo Popcorn er super nemme at lave og smager fuldstændig himmelsk. På bare 10 minutter kan du have en lækker knasende snack klar. Men jeg må dog advare - at servere popcorn på denne måde kan være stærkt vanedannende! Husk også at tjekke min opskrift ud på disse lækre sprøde popcorn med karamel.

En portion Oreo Popcorn kan fint holde sig et par dage i køleskabet efter tilberedning. Sørg for at gemme i en tætsluttende beholder - men regn ikke med at sådan en portion holder længe, det er disse popcorn nemlig lidt for lækre til. 

  • Forberedelsestid: 5 minutter
  • Antal: 1 portion
  • Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

  • Til oreo popcorn:

    1 pose popcorn til mikroovn12 oreos200 g. hvid chokolade

Del opskriften:

#sweets#popcorn

Fremgangsmåde

  1. Start med at poppe popcorn i mikroovnen efter anvisningen på posen. Hæld dem op i en stor skål og lad dem køle af i 5 min i køleskabet.
  2. Imens brækkes hvid chokolade i mindre stykker og smeltes over vandbad eller i mikroovn. Hvis du bruger mikroovnen, så husk at varme chokoladen langsomt op og rør rundt i chokoladen med jævne mellemrum så den ikke brænder på. 
  3. Hak Oreos i en minihakker eller foodprocessor. Blend nænsomt så der stadig er nogle stykker Oreos tilbage, så det ikke bare bliver til helt fint smulder. 
  4. Tag dine popcorn ud af køleskabet og tilsæt den smeltede hvide chokolade og hakkede Oreos. Rør godt rundt i skålen så alle popcorn dækkes af chokolade og oreos. Lad dine popcorn sætte sig i køleskabet i yderligere 10-15 minutter. Herefter er de klar til at blive brækket i mindre stykker og serveres til en god film eller en hyggestund med venner eller familie.

Boom - så er der Oreo Popcorn til alle! Fik jeg sagt, at jeg er helt tosset med kombinationen af sprøde og salte popcorn med den søde hvide chokolade og knasende Oreos? Håber du bliver lige så glad for denne lette snack som jeg.

/Nana

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig