En sprød amerikansk klassiker på under 10 minutter
Mmmmm Karamel popcorn – en ærkeamerikansk snack-klassiker til bifturen, den lille sult eller bare som en skøn aftensnack. Hele molevitten tager kun 10 minutter at lave – og så kan du ellers bare guffe løs.
Du kan selv bestemme, om du er den overskudsagtige type som lige popper sine egne popcorn ved at lade majskerner poppe med lidt olie i en gryde. Eller om du mere er en doven-lars ligesom mig, og bare smider en pose mikroovns-poppere i mikroovnen.
For at få den helt rigtige lækre karamelisering, lærte jeg i min tid i USA, at tilsætte lidt bagepulver til karamellen. Tilføjelsen gør, at karamellen ligesom ”puffer op” og bliver meget nem at arbejde med og hælde over dine popcorn.
Psssst – hvis du ligesom mig er en hund efter saltkaramel, så kan du med fordel tilføje en tsk. saltflager til din karamel – så bliver det altså ikke bedre.
Del opskriften: