Pulled Chicken Burger

Med coleslaw og nem barbeque sauce

De fleste kender en pulled pork burger med sprød og lækker coleslaw. Men har du ikke helt tid eller tålmodighed til at bruge en hel eftermiddag på at langtidsstege en hel nakkefilet, så skal du i stedet for prøve denne nemmere - og mindst lige så lækre - pulled chicken burger.

Jeg kan bedst lige at servere pulled chicken burger i en blød briochebolle og med en nem hjemmelavet coleslaw til. Derudover har jeg vendt kyllingen i denne lækre barbecue sauce for at give ekstra spark. 

Hvordan laver man pulled chicken?

Det er heldigvis super nemt at lave pulled chicken, og så tager det kun 15 minutter. Sæt vand over og koge i en stor gryde med grøntsagsboullion og lidt salt. Når vandet koger lægger kyllingebrysterne i og koger i 15 minutter.

Herefter tages kyllingen op af vandet og trækkes på et skærebræt med to gafler. Du får det skønneste og saftige kylling som du herefter kan bruge, eksempelvis i en pulled chicken burger. 

  • Forberedelsestid: 10 minutter
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedningstid: 15 minutter

Ingredienser

  • Til pulled chicken burger

    4 burgerboller400 g. kyllingebryst1 boullionterningSalt og peber1 dl. barbecue sauce

Del opskriften:

#aftensmad

Fremgangsmåde

  1. Sæt en stor gryde over med vand, boullionterning og lidt salt. Kom herefter kyllingebrysterne i og kog ved mellem varme i 15 minutter.
  2. Tag herefter kyllingen op af gryden og træk den med to gafler på et skærebræt.
  3. Kom kylling i en skål og vend med barbecue saucen.
  4. Varm burgerbollerne op, og anret pulled chicken burgeren med barbecue kylling og hvad du ellers bedst kan lide som fyld. Jeg anbefaler denne nemme og lækre coleslaw
  5. Servér med pomfritter eller andet tilbehør. 

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig