Den bedste opskrift på BBQ Sauce

Perfekt til marinade, tilbehør eller dip

Det kan være svært at tro, men jeg har simpelthen lavet den bedste opskrift nogensinde på BBQ sauce. Det har taget mange (mindre vellykkede forsøg) men denne gang sidder den i skabet. Sød, syrlig og super smagfuld.

Saucen kan bruges til alt fra dyppelse til dine chicken nuggets, som marinade til grillspyd, eller til at pensle på dine pølser. Kun fantasien sætter grænser. Men ét er sikkert - uanset hvad du bruger den til, så er den møglækker. Prøv selv?

Denne nemme opskrift på barbeque sauce kræver kun ganske få ingredienser, som du nok allerede har i skabet derhjemme. Du styrer selv hvor stærk den skal være, ved fx. at tilsætte ekstra chilipulver til din bbq sauce.

  • Forberedelsestid: 5 minutter
  • Antal: 2 dl. færdig sauce
  • Tilberedningstid: 0 minutter

Ingredienser

  • Til barbecue sauce

    2 dl. ketchup4 spsk. lys eddike70 g. brun farin2 spsk. soja2 tsk. paprika1 tsk. chilipulver1 tsk. salt2 fed hvidløg

Del opskriften:

#tilbehør#dip

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og pres hvidløgene i en hvidløgspresser eller hak meget fint inden de tilsættes. 
  2. Lad det hele stå på køl i 15 minutter inden den serveres - så samler smagene sig og BBQ Saucen får en bedre konsistens. 
  3. Denne basis opskrift er lavet som jeg bedst selv kan lide den. Vil du have den mere eller mindre sød, kan du justere mængden af brun farin. For et ekstra "kick" kan du tilføje tabasco sauce eller ekstra chilipulver.

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig