Med coleslaw og nem barbeque sauce
De fleste kender en pulled pork burger med sprød og lækker coleslaw. Men har du ikke helt tid eller tålmodighed til at bruge en hel eftermiddag på at langtidsstege en hel nakkefilet, så skal du i stedet for prøve denne nemmere - og mindst lige så lækre - pulled chicken burger.
Jeg kan bedst lige at servere pulled chicken burger i en blød briochebolle og med en nem hjemmelavet coleslaw til. Derudover har jeg vendt kyllingen i denne lækre barbecue sauce for at give ekstra spark.
Det er heldigvis super nemt at lave pulled chicken, og så tager det kun 15 minutter. Sæt vand over og koge i en stor gryde med grøntsagsboullion og lidt salt. Når vandet koger lægger kyllingebrysterne i og koger i 15 minutter.
Herefter tages kyllingen op af vandet og trækkes på et skærebræt med to gafler. Du får det skønneste og saftige kylling som du herefter kan bruge, eksempelvis i en pulled chicken burger.
Del opskriften: