Nem aftensmad til hele familien
Har du nogensinde hørt om et pullapart bread? Hvis ikke, så er det på tide. Pullapart breads er en nem ret som kan varieres på mange forskellige måder. Her får du min yndlingsversion med kylling, buffalo sauce og masser af ost.
Et pullapart bread bages i en brødform. Den består af en masse lag af brøddej, lagt sammen med fyld og samlet "vandret".
Hos mig må aftensmaden gerne nogle gange være nem, og derfor laves min version af pullapart bread med en færdigkøbt pizzadej. Dejen skæres ud i små firkanter, der lægges fyld imellem, og herefter placeres de vandret i en brødform. Se bare her:
I min version fyldes pullapart brødet med et lækkert fyld bestående af kylling, min egen hjemmelavede buffalo sauce samt masser af ost og friske forårsløg.
Jeg elsker at servere denne ret med en god omgang creme fraiche til. Den kolde creme fraiche giver nemlig et skønt modspil mod varmen fra buffalo saucen og cheddar osten.
Denne ret er super nem at lave, og tilbereder nærmest sig selv. Skal retten være mere børnevenlig, så kan du lave en mindre spicy buffalo sauce lavet så sød chili sauce i stedet for sriracha.
Del opskriften: