Opskrift på hjemmelavet Buffalo sauce
Mmmmm ægte amerikansk buffalo sauce - spicy, varm og kraftig - ligesom det skal være.
Saucen kan bruges til nogle lækre kyllingevinger, marinade eller noget helt tredje - kun fantasien sætter grænser. Det tager kun 10 minutter - så har du en skøn sauce fyldt med kraft, styrke og umami. Og så kan buffalo saucen heldigvis holde sig godt i køleskabet - husk bare at ryste den inden brug.
- Forberedelsestid: 5 minutter
- Antal: Ca. 2 dl. færdig sauce
- Tilberedningstid: 5 minutter
Ingredienser
- 125 g. smør
- 1 dl. hot sauce/sriracha sauce
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. worchestershire sauce
- 3 spsk. lys eddike
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Smelt smørret ved lav varme.
- Når alt smørret er smeltet tilsættes srirache/hot saucen og der røres forsigtig rundt. Herefter fjernes gryden fra varmen.
- Pres hvidløgene ned i saucen.
- Herefter tilsættes worchestershire sauce og lys eddike (jeg bruger normalt hvidvinseddike).
- Afslutningsvis tilsmages buffalo saucen med salt og peber. Synes du ikke der er "varme nok" i saucen kan du tilføje ekstra hot sauce eller krydre med cayenne peber.
0 kommentarer
Der er desværre ikke nogen kommentarer endnu, så her er din chance for at blive den første 😉