Opskrift på hjemmelavet Buffalo sauce

 

Mmmmm ægte amerikansk buffalo sauce - spicy, varm og kraftig - ligesom det skal være. 

 

Saucen kan bruges til nogle lækre kyllingevinger, marinade eller noget helt tredje - kun fantasien sætter grænser. Det tager kun 10 minutter - så har du en skøn sauce fyldt med kraft, styrke og umami. Og så kan buffalo saucen heldigvis holde sig godt i køleskabet - husk bare at ryste den inden brug.


  • Forberedelsestid: 5 minutter
  • Antal: Ca. 2 dl. færdig sauce
  • Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

  • 125 g. smør
  • 1 dl. hot sauce/sriracha sauce
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. worchestershire sauce
  • 3 spsk. lys eddike
  • Salt og peber

Del opskriften:


Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret ved lav varme.
  2. Når alt smørret er smeltet tilsættes srirache/hot saucen og der røres forsigtig rundt. Herefter fjernes gryden fra varmen.
  3. Pres hvidløgene ned i saucen.
  4. Herefter tilsættes worchestershire sauce og lys eddike (jeg bruger normalt hvidvinseddike).
  5. Afslutningsvis tilsmages buffalo saucen med salt og peber. Synes du ikke der er "varme nok" i saucen kan du tilføje ekstra hot sauce eller krydre med cayenne peber.   

0 kommentarer


Der er desværre ikke nogen kommentarer endnu, så her er din chance for at blive den første 😉

Smid en kommentar