En ægte sydstats-klassiker
Gennem den tid jeg boede i Florida lærte jeg meget om deres madkultur. En fast deltager på aftensmads-bordet var Cornbread - altså majsbrød. Cornbread blev serveret til et væld af måltider såsom chili con carne, helstegt kylling, supper, bøffer fra bbq'en osv
Cornbread ligger et sted mellem en kage og et brød. Majsmelet og mængden af sukker giver det en sødlig smag, og samtidig en let og "krummende" tekster - jeg er VILD med det.
Prøv selv denne ultimative opskrift på ægte amerikansk majsbrød. Servér det til aftensmaden, eller spis det nybagt med lidt smør på.
Del opskriften:
Nemt nok, ikke? Jeg kan godt lide at spise cornbread helt friskbagt med et lag smør. Det kan også bruges som tilbehør til en salat, eller til en god og fyldig gryderet.
Velbekomme!
/N
Varmes op?
29. oktober 2022 - 15:39Kan det bages dagen inden og varmes op??
Nana (author)
29. oktober 2022 - 18:59Hejsa Du kan fint bage cornbread dagen inden. Opbevar dem gerne i en tætlukket beholder eller pakket ind i et viskestykke. De kan fint spises uden opvarmning, men ellers ganske kort tid i forvarmet ovn så de ikke tørrer ud :-) god fornøjelse
Astrid
26. juli 2023 - 11:40Mums :-) de smager bare godt
Chris
04. september 2023 - 07:06Hvordan med at bage en hel bradepande? Og bages det i almindelig ovn eller varmluft?
Nana (author)
04. september 2023 - 14:24Hej Chris Jeg bager ved 200 grader almindelig over/undervarme. Du kan sagtens lave en almindelig bradepande størrelse også - så ganges opskriften blot op alt efter hvor stor din bradepande er. Vær opmærksom på at bagetiden også forlænges så husk jævnligt at tjekke hvornår cornbreadet er færdigt :-) God bagelyst