Bløde, sagftige og smagfulde breadsticks
Første gang jeg stiftede bekendtskab med breadsticks var på et besøg hos Olive Garden under min tid som udvekslingsstudent i Florida. Hvis du nogensinde har været i USA, så er jeg sikker på at du også har stiftet bekendtskab med denne populære kæde af italiensk-inspirerede restauranter.
Breadsticks er, som navnet indikerer, stave af blødt brød. Breadsticks kan laves i et utal af varianter, men her får du min personlige yndlingsopskrift med masser af smag. Denne opskrift på breadsticks er lavet med dejlig italienske krydderier, herbes de provence, samt masser af smag fra hvidløg.
Ud over af være super smagfulde har disse breadsticks den skønneste luftige og bløde konsistens. Dejen er nemlig lavet af hvid hvedemel og smør - og det gør altså bare underværker for konsistensen.
Tilmeld er denne opskrift på breadsticks med hvidløg super nem. Og jeg tør godt garantere at du får en helt perfekt resultat.
Jeg anbefaler at bruge disse breadsticks som tilbehør til salater, supper eller andre hovedretter.
Del opskriften: