Den bedste avocado dip

Opskrift på guacamole mest et twist

Avocado dip guacamole

Skal vi ikke bare være enige om at guacamole er noget af det bedste menneskeheden har skabt? Perfekt cremet og lækker til salater, chips, på brød og så videre. Jeg selv er storforbruger, og har derfor også nogle gange brug for en variation af klassisk guacamole.

Der har jeg ladet mig inspirere af en sydstatsversion af guacamolen, jeg engang fik i min tid i USA. Da den indeholder en del andet end blot avocado, har jeg valgt at kalde det en avocado dip i stedet for. 

Denne avocado dip er helt perfekt sammen med en omgang hjemmelavede tortilla chips. Du kan også bruge den som tilbehør til aftensmaden eller sammen med en god portion nachos. 

Ingredienser guacamole avocado dip

Har du ikke lige salsa verde på lager? De fleste større supermarkeder forhandler efterhånden salsa verde (nogle kalder det også tomatillo salsa), men er det helt umuligt at få fingre i kan du udelade det og blot bruge lidt ekstra limesaft eller creme fraiche.

Avocado dip vil som alle andre opskrifter indeholdende avocado hurtigt blive brun når den er færdiglavet. Heldigvis går der lidt tid, på grund af syren fra salsa verde og lime. Dæk avocado dip'en med husholdningsfilm hvis du vil gemme en rest i køleskabet. Her kan den fint holde sig 1-2 dage, husk blot at rør den godt igennem inden brug. 

  • Forberedelsestid: 5 minutter
  • Antal: 1 portion
  • Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

  • Til avocado dip

    4 avocado1 lille dåse majs1/2 dåse sorte bønner1 rødløg1 fed hvidløg100 g. salsa verde1/2 lime (saften herfra - kan udelades)

Del opskriften:

#tilbehør#snacks#dip#vegetar

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg fint og pres hvidløg.
  2. Mos 2 avocadoer med en gaffel og skær de resterende to ud i små tern.
  3. Hæld vandet fra både majs og sorte bønner. Skyl gerne de sorte bønner et par gange med koldt vand. Bland herefter alle ingredienser i en skål.
  4. Voilá - så er din lækre og cremede avocado dip klar til brug.

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig