Morgenmads Quesadillas

Med scrambled egg, ost, bacon og salsa 

Quesadillas hører normalt hjemme på aftensmadsbordet hos de fleste. Men hvorfor ikke bruge samme teknik til at lave en lækker og nem morgenmad?

I mine morgenmads quesadillas erstattes det normale fyld af sprød bacon, æg og lækker smeltet ost. Du kan servere disse quesadillas med lige det tilbehør du elsker - fx. avocado, salsa eller tomatillos. Morgenmads quesadillas er nemme at lave og tager kun 5 minutter.

Hvis du synes det er lige lovlig meget at servere en sådan omgang til morgenbordet, så kan du også sagtens bruge opskriften til en lækker aftensmad. 

I min opskrift på quesadillas bruger jeg sprød pandestegt bacon i fyldet. Du kan også vælge at bruge skinke, hakket oksekød eller en version helt uden kød - kun fantasien sætter grænser.

Til denne opskrift har jeg for første gang kastet mig ud i en lille video guide. Det kan nemlig være svært at beskrive teknikken til at lave disse morgenmad Quesadillas inden lidt visuel assistance. Til gengæld lover jeg at øve mig i både videooptagelse og redigering fra nu af ;-) 

 

 • Forberedelsestid: 5 minutter
 • Antal: 1 stk.
 • Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

 • Til morgenmads quesadillas

  1 tortilla2 skiver bacon2 æg20-30 g. revet ostSalt og peber

Del opskriften:

#morgenmad

Fremgangsmåde

 1. Start med at stege bacon af på en tør pande over middel varme indtil gylden og sprød. Tag fra og læg på et stykke køkkenrulle for at suge overskydende fedt væk.
 2. Slå de to æg ud i en lille skål og pisk sammen med en gaffel. Tilføj salt og peber efter smag.
 3. Find en mellem størrelse pande og varm med en smule olie på ved lav varme. Hæld dine æg herpå og rør IKKE i dem. Fortsæt med at varme indtil æggene er ved at sætte sig.
 4. Læg tortillaen ovenpå æggene og flip det hele rundt så tortillaen nu vender ned mod panden. Drys ovenpå med ost og læg dine baconskiver ovenpå.
 5. Flip halvdelen af tortillaen ind over sig selv og varm videre indtil gylden. Vend herefter på den anden side og steg videre indtil denne også er gylden.
 6. Servér med dit yndlingstilbehør.

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig