Sprøde i kanten og chewy i midten - perfekte cookies!
Calling all cookiemonsters - we have a winner! Jeg har længe søgt efter den perfekte opskrift på cookies, og har tidligere lavet nogle jeg mente var DE bedste der kunne laves.
Det var først for nyligt, at jeg faldt over en opskrift, hvor det almindelige smør blev skiftet ud med brunet smør. Endelig fik jeg testet denne modifikation, og resultatet var intet mindre end fabelagtigt - verdens bedste cookies, hvis jeg selv skal sige det!
Har du ikke tålmodighed til at lave brunet smør, så bliver disse cookies også fantastiske ved bare at bruge almindeligt smør. I så fald kan du springe trin 1-3 i opskriften over, og blot bruge almindelig smør ved stuetemperatur til dine cookies.
Disse cookies har det hele - masser af chokolade, en chewy midte og en sprød kant. Jeg tør næsten vædde på, at hvis du først prøver disse, så behøver du ikke andre cookie opskrifter i dit liv. Men prøv selv og lad dig overbevise.
Vær opmærksom på at jeg lader dejen hvile i køleskab mindst 3 timer. Jeg synes faktisk disse cookies bliver bedst ved mindst 24 timer på køl - og har du tilfældigvis 48 timer, så gør dette heller ikke nogen skade.
Den længere køletid fremhæver nemlig smagen i dine cookies, og giver ligeledes en bedre afbagning. Men hey - har du kun en time, så giv den stadig gas, for denne opskrift fortjener det.
Del opskriften:
Hvor er jeg spændt på at høre om I alle er lige så begejstrede for disse cookies som jeg er. Og husk at cookies kan varieres i det uendelige. Prøv for eksempel at smide en håndfuld M&M's i denne grunddej, den klassiske kombination af hvid chokolade og lakrids, eller en spsk. kakaopulver og macadamianødder - mmmm.
Velbekomme
N