Sommerens bedste muffinopskrift
En af de bedste ting ved det sene forår er de mange dejlige frugter og grøntsager, som efterhånden er klar i havebedene. En af mine personlige favoritter er rabarber, som kan bruges på et utal af måder i både det salte og søde køkken.
Derfor skynder jeg mig altid, at høste så meget jeg kan og fryse overskydende rabarber ned, så de kan bruges i dejligt bagværk i efteråret og til vinter.
Men når du nu alligevel er igang med at høste dejligt sprøde og syrlige rabarber, så kan jeg varmt anbefale, at bage en portion af disse lækre saftige, syrlige og knasende rabarbermuffins med streusel topping.
Og heldigvis er de ikke bare nemme at lave, men kan også bages med ingredienser som du sikkert allerede har i skabene derhjemme.
Disse muffins bliver hurtigt spist herhjemme, men er også særdeles velegnet til frost. For et ekstra touch kan du pynte ved at smelte lidt hvid chokolade som du kan hælde over dine rabarber muffins - hvid chokolade og rabarber er nemlig super gode venner.
Del opskriften:
Sådan laver du streusel topping:
Sådan laver du rabarbermuffins:
Jeg håber, at denne opskrift med rabarber også lander blandt dine yndlings opskrifter med rabarber. Jeg hopper i hvert fald snart i køkkenet igen, for at udtænke flere opskrifter som hylder den fantastiske, syrlige og lækre rabarber!
God sommer/
N