Oreo Cheesecake

Den nemmeste no-bake oreo cheesecake

Det er vist ingen hemmelighed at jeg har en forkærlighed for Oreos. Her på bloggen kan du blandt andet finde mine personlige Oreo favoritter - denne nemme Oreo roulade eller en skål Oreo popcorn

Men da jeg for nyligt gennemgik mine opskrifter her på sitet opdagede jeg, at der manglede en opskrift på cheesecake. Og hvorfor så ikke lave en skøn Oreo Cheesecake?

Jeg har tit været forbeholdende for at lave cheesecakes. Det er nemlig tit en svær kage at bage, og chancen for fejl er stor. Derfor besluttede jeg, at denne Oreo Cheesecake skulle være en no-bake cheesecake. Det bliver ikke nemmere, og jeg garanterer er vidunderligt resultat hver gang. 

Selvom du sparer tiden og besværet på at bage denne cheesecake, så skal du til gengæld afsætte ekstra god tid til at denne kage sætter sig. Selvom det kan være svært at vente, har Oreo cheesecaken bedst af at sætte sig 4-5 timer på køl. Aller bedst er det, hvis du kan vente med at sætte tænderne i den til dagen efter. 

Til gengæld får du en lækker, luftig og cremet cheesecake med den velkendte smag af Oreos. Og helt uden besværet med bagning, vandbad, afkøling og så videre. God fornøjelse!

  • Forberedelsestid: 15 minutter
  • Antal: 8-10 stk.
  • Tilberedningstid: 0 minutter

Ingredienser

  • Ingredienser til oreo cheesecake

    25 oreos25 g. smør350 g. philadelphia natural120 g. flormelis175 g. fløde2 tsk. citronsaft2 tsk. vaniljesukker

Del opskriften:

#kage#sweets#cheesecake#oreo

Fremgangsmåde

Sådan laver cheesecake bunden:

  1. Del 14 oreos og put kiksbundene i en skål og skrab cremen af og put i en anden lille skål. 
  2. Blend kiks til fint støv.
  3. I den lille skål med oreo cremen tilføjes smør og det smelte ca. 30 sekunder i mikroovn.
  4. Rør oreo creme og smør sammen når det hele er smeltet, og hæld ned i de blendede oreo kiks. Bland godt sammen. 
  5. Beklæd bunden af en springform på 18-20 cm. med bagepapir. Hæld kikseblandingen ned og tryk flad med bagsiden af en ske eller bunden af et glas. Stil på frost. 

Sådan laver cheesecake fyld:

  1. I en skål blandes philadelphia, flormelis, citronsaft og vaniljesukker. Pisk med elpisker i 2-4 minutter indtil blandingen er let og luftig. 
  2. I en anden skål piskes fløde til flødeskum. Flødeskummet skal være stift og danne faste toppe. 
  3. Herefter vendes flødeskummet forsigtigt ned i philadelphia blandingen med en dejskraber. 
  4. Hak de resterende 11 oreos groft og vend ned i blandingen. 
  5. Tag orebunden ud af fryseren og hæld osteblandingen ovenpå. Stil tilbage på køl i 4-5 timer - gerne længere. 

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig