Nutella brownies

De bedste chewy brownies med nutella

Nutella brownies

Brownie er godt, men brownies med Nutella er bare helt perfekt! Denne opskrift på Nutella brownies er ikke for sarte sjæle. Ikke nok med at du får en chokoladeskøn og intens brownie, så får du også den velkendte fantastiske smag af Nutella.

Denne opskrift på Nutella brownies er super nem, og kan egner sig virkelig godt til dessert med vaniljeis til. Du kan selvfølgelig også bare spise den ligesom den er.

Disse Nutella brownies holder sig fint et par dage i en tætsluttende beholder eller på frost. Meeen, mon ikke de bliver spist længe inden da. 

Opskrift på nutella brownies

Indrømmet, jeg er bare kæmpe fan af brownies. Husk, at du også kan prøve min opskrift på Blondies - altså en hvid brownie. Opskrifter

  • Forberedelsestid: 10 minutter
  • Antal: 16 stk.
  • Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

  • Ingredienser til nutella brownies

    75 g. smør (stuetemperatur)110 g. brun farin2 æg1 tsk. vaniljeessens1 tsk. salt100 g. hvedemel300 g. nutella100 g. mørk chokolade (kan udelades)180 g. valnødder eller hasselnødder (kan udelades)

Del opskriften:

#kage#sweets#bagværk#brownie

Fremgangsmåde

  1. Start med at forvarme ovnen til 180 grader over/undervarme
  2. Kom din stuetempererede smør ned i en mellem størrelse skål og pisk med elpisker i ca. 1 minut. Tilføj brun farin og pisk ved høj hastighed 1 minut.
  3. Tilføj æg, salt og vaniljeessens og pisk ved mellem hastighed et par minutter. 
  4. Kom halvdelen af nutallaen (ca. 150 g.) ned i skålen og pisk det hele godt sammen. Sørg for at skrabe skålens sider løbende så alt blandes grundigt.
  5. Tilføj melet og vend det ned i dejen - bland endelig ikke for meget her, kun indtil alt melet er foldet ind i dejen. Brug evt. en spatel til dette i stedet for elpisker.
  6. Hvis du vil have chokolade og nødder i din brownie hakkes dette og vendes forsigtigt i dejen. 
  7. Hæld din dej ned i en bradepande (jeg bruger en på 22x22 cm) beklædt med bagepapir. Brug en teske til at lave klatter oveni dejen med den resterende nutella. Brug en kniv eller bambuspind til at "swirle" nutellaen lidt ud i dejen. 
  8. Bag din brownie i ca. 30-35 minutter og drys med havsalt når den er taget ud af ovnen. Afkøl den før servering. 
Brownie med nutella

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig