En ultra nem opskrift på denne Floridianske klassiker
Hvad end solen skinner fra en skyfri himmel, eller mørke vintertunge skyer giver dig lyst til at bruge dagen under dynen, så kan denne friske lime pie give dig et smil på læben.
Kagen har sin oprindelse i Key West, hvor de friskplukkede limes bruges i både det salte og søde køkken. Denne opskrift på Key Lime Pie giver dig en knasende sprød kiksebund, fyldt med den lækreste syrlige og fløjlsbløde lime creme. Og så er den tilmeld super nem at lave.
Key Lime Pie findes i mange versioner. Traditionelt set bliver cremen til denne pie lavet med kondenseret mælk, da dette havde en længere holdbarhed og var mere tilgængelig i det varme og fugtige florida end andre mælkeprodukter. Ligeledes er der delte meninger, om hvorvidt kagen pyntes med marengs eller flødeskum. Jeg synes kagen har nok sødhed i sig selv når den laves med kondenseret mælk, så derfor vælger jeg, at pynte den med iskold flødeskum da jeg synes det komplimenterer kagen bedst.
Del opskriften:
Kikesebunden:
Fyldet:
Jeg håber du synes denne opskrift er lige så nem som jeg synes. Hvis du ønsker en endnu mere syrlig Key Lime Pie, kan du selvfølgelig altid tilføje mere limesaft eller revet limeskal. Ønsker du et sødere resultat kan du jo prøve at dekorere kagen med en dejlig luftig marengs i stedet for flødeskum.
Velbekomme!
N