Mere amerikansk bliver det næsten ikke - saftig og krydret, mmh....
Jeg elsker kage! Men skulle jeg absolut vælge én kage som er min yndlings, så ville denne saftige gulerodskage i hvert fald være med i opløbet. Sprødheden fra valnødderne, varmen fra kanel og en super cremet frosting - det går op i en højere enhed!
Denne opskrift har jeg fået fra en amerikansk kvinde der hedder Phoebe, som jeg mødte i forbindelse med arbejdet. Hun havde bagt den til sin egen afdeling, og jeg var heldig at snyde mig til et stykke - og den var guddommelig!
Jeg spurgte derfor straks om hun kunne sende opskriften, så jeg kunne dele den med jer. Hurra for Phoebe!
Måske du selv vil bage den og tage med til dine kolleger på arbejdet?
Del opskriften:
Til kagen:
Til frosting:
Jeg håber du bliver lige så tosset med denne opskrift som jeg - det er i hvert fald den eneste opskrift på gulerodskage jeg vil bruge fremover. Og hvis du er typen der savnede lidt rosiner, så var det helt med vilje. Men hvis du bedst kan lide den sådan, så kast endelig en håndfuld i næste gang du laver den.
Happy caking!
N
Berit Møller
21. oktober 2023 - 14:46Der er mangler i opskriften og i fremgangsmåden. Du skriver i punkt 3, at der skal tilsættes vanilje ekstrakt - dette fremgår ikke i opskriften?! Da der er tale om en gulerods kage, kunne det måske også fremgå i fremgangsmåden, hvornår disse skal tilsættes?! Ellers lækker kage…..som der i forvejen er 1000 opskrifter på…..og dét blir nok en anden jeg vælger næste gang 😉
Nana (author)
23. oktober 2023 - 11:39Hej Berit - tusind tak for besøget og feedback på denne opskrift. Den er nu renskrevet med de manglende steps. God bagelyst :-)