Nemme og uimodståelige cheesecakes
Trænger du også til cheesecake på en ny måde? Så er her en sikker vinder i form af lækre og cremede cheesecake bars med frisk hindbærtopping. De små bars er nemme at lave, men jeg må advare at de hurtigt forsvinder herhjemme.
Hvis du ligesom jeg kan være nervøs for at kaste dig ud i en almindelig cheesecake er disse Cheesecake bars et fantastisk alternativ.
I denne opskrift har jeg valgt at toppe barerne med en lækker og frisk hindbærpuré. Hvis du har lyst til en anden smag er det nærmest kun fantasien der sætter grænser.
Prøv eksempelvis en ekstra syndig version med lækker og nem Karamel af kondenseret mælk, eller vælg en anden slags frugt og følg samme fremgangsmåde som i denne opskrift.
Del opskriften:
Start med at tænde din ovn på 165 grader over/undervarme.
Sådan laver du hindbærpure
Sådan laver du cheesecake bars
Så er der Cheesecake Bars! Håber du har succes med opskriften og finder din helt egen variation som netop du kan lide. Her er mit bud i hvert fald på et lækkert alternativ til almindelig cheesecake, som bare virker hver gang!
Happy bakings
/Nana