Opskrift på chokoladelækre, bløde og fyldte brownie cookies
Så fik jeg endelig tid til at eksperimentere med fyldte cookies. Okay, tænker du måske - er en cookie ikke nok i sig selv? Og jo det kan du tro. Men forestil dig, en chokoladelækker, blød og chewy brownie - fyldt med peanutbutter. Pænt lækkert hvis du spørger mig.
Jeg har endelig fundet frem til en skøn browniedej som holder formen fint når den bages, giver en flot og shiny overflade, og som kan indeholde forskellige typer af fyld.
I dette batch af cookies eksperimenterede jeg med fyld af både peanutbutter og oreo cookies - og jeg tør godt sige at begge varianter blev vellykkede.
Næste gang tror jeg at jeg vil forsøge at fylde disse brownie cookies med en hindbærpuré eller anden form for frugt, for at give et modspil til den skønne mørke chokoladesmag.
Jeg hører også gerne fra dig hvis du har en anden idé, til noget lækkert fyld til disse cookies.
Brownie cookies fyldes ved først at sprøjte halvdelen af cookien ud. Herefter placeres fyldet, eksempelvis oreos eller peanutbutter, og til sidst lukkes din cookie ved at sprøjte den resterende dej ud over fyldet.
Det er vigtigt at lukke disse cookies helt med dej, da fyldet ellers har en tendens til at flyde ud.
Har du problemer med at dejen flyder for meget ud, så tilføj evt. et par spiseskefulde hvedemel mere for at tykne dejen. Pas dog på med at komme for meget i, da dine cookies ellers kan blive tørre.
Del opskriften:
Tadaaaa! Lækre, gooey og peanutspækkede cookies til et stort glas mælk eller en god kop kaffe. Jeg skal som sagt eksperimentere videre med andre typer fyld til disse cookies, og har du fundet en ny vinder-kombination, så smid den endelig nede i kommentarfeltet.
Kage high-fives
N