Blondie kage med hvid chokolade og hindbær
Blondies er en brownie lavet med hvid chokolade. Ligesom en traditionel brownie er de chewy og lækre, og her lavet med skøn lys chokolade.
Blondie kager er nemme at lave, og du har sikkert allerede de fleste ingredienser liggende klar i køkkenskabet. Har du ikke lige har hvid chokolade på lager, så kan du også sagtens bruge almindelig mørk- eller mælkechokolade.
I denne opskrift har jeg tilføjet et syrligt touch fra en nem hindbær coulis. Den kan laves på 5 minutter ved at varme hindbær (frosne kan sagtens bruges) med lidt sukker og citronsaft. Herefter sies kernerne fra og hindbær coulis køles ned.
Skulle du mod alt forventning ikke få spist alle dine blondies samme dag som de er bagt, kan de sagtens holde sig friske 2-3 dage i en tætsluttende beholder.
Med denne opskrift på blondies får du et garanteret godt resultat hver gang. Du kan også servere disse blondies til dessert med en scoop vaniljeis - mmmhh!
Del opskriften: