Lækker og nem tærte med banan, karamel og fløde
Banoffee pie er en klassisk engelsk/amerikansk dessert. Hovedingredienserne er en sprød kiksebund, blød karamel, bananer og rigeligt med flødeskum. Banoffee tærten er super nem at lave og smager fuldstændig himmelsk.
Du behøver ikke engang at tænde ovnen for at servere den skønneste Banoffee tærte, og med kun 8 ingredienser er opskriften super nem at gå til. Vær dog opmærksom på, at tærten har godt af at sætte sig et par timer på køl inden servering.
Som nævnt er Banoffee pie en af de nemmeste desserter at lave. Gennem fire enkle trin kan du nemt samle din Banoffee pie. Først laves kiksebunden, herefter tilføjes tykke skiver bananer, dulche de leche og så afsluttes desserten med en generøs klat flødeskum og grofthakket mørk chokolade (kan udelades).
Jeg har samlet min Banoffee pie i en rund springform på 22 cm i diameteren og fjernet den herfra ingen servering. Har du et pænt tærtefad eller glasfad, kan du også sagtens samle tærten heri og servere den direkte fra fadet.
Del opskriften: