Nemt, svampet og lækkert bananbrød
Banana bread er utroligt populært i USA. Herhjemme går bagværket under navnet "bananbrød" og er i familie med banankagen, men i en mindre sød version.
Hvis du ligesom os ikke altid når at få spist dine bananer inden de bliver brune, så er dette en af mine absolutte favoritter til at undgå madspild. Og jo brunere bananer, desto bedre bananbrød kan du bage.
Her får du min version på et fantastisk bananbrød fyldt med skønne valnødder og modne bananer. Du kan også tilføje en håndfuld grofthakket mørk chokolade hvis du synes bananbrødet trænger til et ekstra chokolade-twist.
Bananbrødet her er virkelig nemt at lave, og holder sig lækkert og svampet flere dage efter det er bagt. I USA nydes banana bread ofte lunt med smør på. Denne serveringsmåde er jeg dog aldrig helt blevet forelsket i, så jeg foretrækker bananbrødet afkølet uden hverken smør eller chokoladetopping.
Del opskriften:
Sådan laver du bananbrød