Lækker vegetarisk opskrift til aftensmaden
Noget sprødt, noget blødt og noget cremet? Alle tre dele får du i denne nemme og vegetariske opskrift – perfekt til en hurtig aftensmad, eller hvis du skal have tømt lidt ud i køleskabet.
Selvom røstien oprindelig stammer fra Schweiz, findes der et utal af varianter – eksempelvis den svenske raggmunk eller den amerikanske tater tot.
Her får du mit bud på en guddommelig fusion af det bedste jeg ved – sprøde kartofler, velsmagende rustik avocadocreme og et perfekt pocheret æg – og bare rolig, det er slet ikke så svært!
Hvis du ikke har prøvet det før, kan du med fordel følge denne nemme videoguide fra Claus Holm til pocherede æg.
Del opskriften:
Sådan laver du de sprødeste Rösti:
Sådan nailer du avocadocremen:
Sådan bliver du verdensmester i pocherede æg:
Du er nu klar til at anrette en lækker vegetarisk ret – hvis du trænger til lidt ekstra smag kan retten med fordel serveres med friskkværnet peber og et drys parmesanost.
Velbekomme
N