Mexicanske Crunchwraps

Skal aftensmaden være Meximerican? Så se lige med her

Hvis der er én ting jeg helt sikkert savner fra min tid i USA, så er det helt sikkert Taco Bell. For selvom fastfoodkæden har et noget blakket omdømme, og måske ikke helt anvender ingredienser af den kvalitet man kunne ønske sig, så må jeg bare indrømme at jeg var en sucker for det!

 

Taco Bell er indbegrebet af hvad jeg kalder "meximerican food". Altså en fusion mellem traditionel mexicansk mad og med et twist af USA. Og en såkaldt "Crunchwrap supreme" er ingen undtagelse.

 

Crunchwrappen består af tortillas, sprøde taco skaller, queso, creme fraiche, tacokød og lidt salat/tomat. Meget få ingredienser, og et super snasket fastfood agtig resultat. Denne udgave er ikke helt lige så syndig som den der serveres på Taco Bell, men tilfredsstiller stadig alle mine cravings efter Taco Bell.

 

Så her får du min copycat opskrift på en Crunchwrap Supreme fra Taco Bell. Og uanset dine moralske overbevisninger, så gør lige dig selv den tjeneste at svinge forbi Taco Bell og smag original hvis du engang får chancen.


  • Forberedelsestid: 15 minutter
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

  • 400 g. hakket oksekød
  • 1 pose taco krydderi
  • 3 tomater
  • 1 iceberg salat
  • 8 tortilla pandekager
  • 1 pakke tacoskaller (eller 1 pose tortilla chips)
  • 150 g. queso
  • 150 g. creme fraiche
  • 150 g. revet cheddar

Del opskriften:


Fremgangsmåde

  1. Svits det hakkede oksekød af i en gryde og tilsæt taco krydderiet samt 3 spsk. vand. Det er vigtigt at kødblandingen ikke bliver for våd.
  2. Hak salat og tomater fint. 
  3. Brug 1 af dine tortillas til at udstikke små cirkler. Har du købt taco skaller flækkes disse på midten, og bruger du tortilla chips så skal du bare åbne posen 
  4. Så er det tid til at samle din crunchwrap. Start med at lægge en tortilla på en tallerken. Kom en grydeskefuld oksekød på midten, og tilføj en spsk. queso og en spsk. creme fraiche ovenpå. Tag din tace skal/tortilla chips og læg ovenpå. Top herefter af med salat og tomat, og afslut med en lille håndfuld revet ost. Læg herefter din udstukne tortille ovenpå, og fold kanterne op om. 
  5. Varm en pande op med lidt olie på middel varme. Læg din crunchwrap på panden med foldningen nedad og steg i ca 3 minutter eller indtil gylden. Vend crunchwrappen og steg 2-3 minutter på den anden side.
  6. Server med lune tortillachips og ekstra dyppelse.  

Aaaaarriiibaaaaa! Så er der meximerican aftensmad på bordet. Håber du bliver lige så afhængig af denne Taco Bell copycat opskrift som jeg er. 

 

/N

5 kommentarer


Pøvl

21 februar 2022

Hvor får min lige sin "queso" fra? Den mangler vi lige en opskrift på tak


mettte og drullle rullle

03 september 2020

den driller bar lige lidt:)


mettte og drullle rullle

03 september 2020

altså amerika


mettte og drullle rullle

03 september 2020

USA sorry :(


mettte og drullle rullle

03 september 2020

Perfekrt så skal vi ikke tage til sa tak:))


Smid en kommentar