Opskrift på mexicanske crunchwraps

Skal aftensmaden være Meximerican? Så se lige med her

Opskrift på crunchwrap supreme

Hvis der er én ting jeg helt sikkert savner fra min tid i USA, så er det helt sikkert Taco Bell. For selvom fastfoodkæden har et noget blakket omdømme, og måske ikke helt anvender ingredienser af den kvalitet man kunne ønske sig, så må jeg bare indrømme at jeg var en sucker for det!

Taco Bell er indbegrebet af hvad jeg kalder "meximerican food". Altså en fusion mellem traditionel mexicansk mad og med et twist af USA. Og en såkaldt "Crunchwrap supreme" er ingen undtagelse.

Crunchwrappen består af tortillas, sprøde taco skaller, queso, creme fraiche, tacokød og lidt salat/tomat. Meget få ingredienser, og et super snasket fastfood agtig resultat.

Denne udgave er ikke helt lige så syndig som den der serveres på Taco Bell, men tilfredsstiller stadig alle mine cravings efter Taco Bell.

Så her får du min copycat opskrift på en Crunchwrap Supreme fra Taco Bell. Og uanset dine moralske overbevisninger, så gør lige dig selv den tjeneste at svinge forbi Taco Bell og smag original hvis du engang får chancen.

Opskrift på crunchwrap supreme
  • Forberedelsestid: 15 minutter
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

  • Til mexicanske crunchwraps:

    500 g. hakket oksekød1 pose taco krydderi3 tomater1 iceberg salat8 tortilla pandekager1 pakke tacoskaller (eller 1 pose tortilla chips)150 g. queso150 g. creme fraiche150 g. revet cheddar

Del opskriften:

#aftensmad#mexicansk

Fremgangsmåde

  1. Svits det hakkede oksekød af i en gryde og tilsæt taco krydderiet samt 3 spsk. vand. Det er vigtigt at kødblandingen ikke bliver for våd.
  2. Hak salat og tomater fint. 
  3. Brug 1 af dine tortillas til at udstikke små cirkler. Har du købt taco skaller flækkes disse på midten, og bruger du tortilla chips så skal du bare åbne posen 
  4. Så er det tid til at samle din crunchwrap. Start med at lægge en tortilla på en tallerken. Kom en grydeskefuld oksekød på midten, og tilføj en spsk. queso og en spsk. creme fraiche ovenpå. Tag din tace skal/tortilla chips og læg ovenpå. Top herefter af med salat og tomat, og afslut med en lille håndfuld revet ost. Læg herefter din udstukne tortille ovenpå, og fold kanterne op om. 
  5. Varm en pande op med lidt olie på middel varme. Læg din crunchwrap på panden med foldningen nedad og steg i ca 3 minutter eller indtil gylden. Vend crunchwrappen og steg 2-3 minutter på den anden side.
  6. Server med lune tortillachips og ekstra dyppelse.  

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig