Hjemmelavet Coleslaw

Nem og velsmagende opskrift på coleslaw

Opskrift på den lækreste coleslaw

Coleslaw er en klassiker i det amerikanske køkken. Som tilbehør til et væld af retter, som fyld i en pulled pork burger, eller noget helt tredje. Derfor skulle jeg selvfølgelig have en opskrift på den perfekte coleslaw her på bloggen.

Jeg foretrækker altid at lave coleslaw med spidskål frem for hvidkål. Spidskål giver en friskere og sprødere fornemmelse - i hvert fald hvis du spørger mig. Derudover skal der selvfølgelig en god håndfuld friske og knasende gulerødder i også.

Denne coleslaw er lavet med en dressing bestående af mayonnaise og creme fraiche 18%. Og så selvfølgelig et lille skud sød sennep for en frisk smag, og krydret til med friskkværnet salt og peber. Nemt og velsmagende!

  • Forberedelsestid: 15 minutter
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedningstid: 60 minutter

Ingredienser

  • Til coleslaw

    1 lille spidskål5 gulerødder1 dl. lys eddike3 spsk. sennep (sød)3 spsk. sukker2 tsk. salt
  • Til coleslaw dressing

    2 dl. mayonnaise2 dl. creme fraiche 18%2 spsk. sukkerSalt og peber

Del opskriften:

#aftensmad

Fremgangsmåde

  1. Snik spidskålen fint og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Kom begge dele i en stor skål.
  2. I en mindre skål røres marinaden til coleslaw sammen - eddike, sennep, sukker og salt. Kom herefter marinaden over dine snittede grøntsager og vend det hele godt sammen. Dæk til med plastikfilm og stil i køleskabet 1 time.
  3. Lav coleslaw dressing i en skål ved at blande mayonnaise, creme fraiche, sukker, samt friskkværnet salt og peber. 
  4. Når grøntsagerne har marineret en time på køl tages de ud. Al overskydende marinade "krammes" ud af grøntsagerne og hældes fra skålen. Tilsæt herefter coleslaw dressing og bland godt.

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig