Chili Cheese Fries

Nem og lækker aftensmad

Opskrift på chili cheese fries

Wuhuu Chili Cheese Fries! Hvad end tømmermændene gør dit liv ubærligt på 10. time, eller du bare har søndags-fråder på, så er en stor og snasket portion Chili Cheese Fries svaret.

På under 30 minutter kan du diske op med en lækker omgang nem aftensmad som med garanteret tilfredsstiller alle dine cravings.

Retten er cremet, salt og spicy hvis du har lyst. Traditionelt set serveres Chili Cheese Fries også ofte som en skøn smovseret, som gør perfekt til en omgang Sunday Football i USA.

Så næste gang maven skriger på pølse- eller kebabmix, så prøv i stedet denne amerikanske klassiker - jeg lover dig at den almindelige pølsevogns fritureklassiker får kamp til stregen!

 

  • Forberedelsestid: 15 minutter
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

  • Til chili cheese fries

    1 stor pose pomfritter fra frost500 g. hakket oksekød1 dåse kidneybønner (gerne dem i chili sauce)1 hakket løg1 spsk. paprika1 spsk. chiliflager1 spsk. cayennepeberSalt og peber1 dåse queso2 dl. creme fraiche

Del opskriften:

#aftensmad

Fremgangsmåde

  1. Tilbered pomfritterne i ovnen som beskrevet på posen. Du kan vælge netop de fritter du synes bedst om. Jeg kan godt lide at bruge relativt tynde fritter til denne ret.
  2. Hak løget fint og svits af i lidt olie i en tykbundet gryde ved mellemhøj varme. Herefter svitses det hakkede oksekød i gryden med løgene og alle krydderierne tilsættes. Tilføj tomatpureen og svits yderligere et par minutter ved høj varme.
  3. Tilføj bønnerne og lad det hele simre mens fritterne tilberedes færdige i ovnen.
  4. Når pomfritterne er klar hældes de i en skål, og ovenpå toppes med din chili. Herefter tilføjes queso og en god klat creme fraiche. Afslut eventuelt med hakkede friske krydderurter, eksempelvis oregano eller koriander.

Det er sjældent jeg laver opskrifter med kun 4 steps. Men hey, skal det være nemt, så lad det være nemt. Selvom denne ret nok ikke bør indgå som en del af hverdagskosten, er det en fantastisk smovseret til at runde en skøn weekend af med. 

/N

Kommentarer

Smid en kommentar

Copyright© ByNorlund 2022

Author: Nana Nørlund Eldevig