Klassisk southern American slowfood
Nogle gange må mad godt tage lidt længere tid. Og med denne sydstats-klassiker skal du da også afsætte et par timer sidst på eftermiddagen til projektet. Til gengæld bliver du belønnet med en fantastisk mundfuld der gør dig glad helt ned i maven.
Jacket potato - på dansk, en bagt kartoffel med fyld - er en klassiker i det amerikanske comfort-food-kitchen. Retten kan varieres i en uendelighed men her får du en af mine favoritter, hvor kartoflen fyldes med såkaldt "Sloppy Joes".
Sloppy Joes har efter sigende været at finde i det amerikanske køkken siden 1940'erne, og består i sin mest basale form af hakket oksekød, tomat ketchup, løg og Worchestershire sauce.
Ingredienser som de fleste heldigvis som regel har stående i køleskabet.
Så sænk skuldrene, tænd op for ovnen og giv dig i kast mest retten - jeg lover dig at det er forberedelsestiden værd.
Del opskriften:
Så er der kun tilbage at finde creme fraiche og evt. lidt finthakkede krydderurter frem - og så skal der ellers smovses. Jeg vender snart tilbage med en anden variation over samme tema - nemlig Sloppy Joes Hamburgers. Og I kan godt begynde at glæde jer!
/N