Besøg St. Augustine i Florida

 

Saint Augustine blev grundlagt tilbage i 1565 af spanske opdagelsesrejsende, hvilket gør byen til en af de ældste i hele USA. Med sine ca. 15.000 indbyggere er byen ideel til at udforske et par dage, hvor I kan snuse rundt i de små gader og mærke historiens vingesus. Her kan du se, hvilke seværdigheder du bør besøge under dit ophold, samt få idéer til spisesteder, butikker og overnatning. 

Gågade St. Augustine

Overnatning i St. Augustine

 

St. Augustine besøges årligt af mange turister. Derfor er der heldigvis mange gode overnatningsmuligheder i og omkring byen - og der er noget i ethvert prisleje. 

 

Som i de fleste større amerikanske byer, finder du i St. Augustine lang stribe hotelkæder, hvor du får udmærket kvalitet uden at tømme pengepungen. På Best Western Historical Inn får du en bynær beliggenhed, gratis parkering, adgang til pool og generelt pæne værelser. Vil du gerne et trin ned af prisstigen er Southern Oaks Inn et godt alternativ. Her får du næsten samme placering, samt pool og gratis parkering - og så har dette Inn lidt mere sjæl end de klassiske kædehoteller.

 

Vil du give den én over nakken, så kan du checke ind på TRYP by Wyndham eller Courtyard by Marriott for en ekstra luksuriøs oplevelse. Og selvom du hos TRYP by Wyndham må gå lidt på kompromis med den centrale placering (hotellet ligger lige op ad I-95 hovedvejen), opvejes det så rigeligt med lækre faciliteter samt store og flotte værelser. Vælger du i stedet Courtyard by Marriott er placeringen i top med kun 2 minutters gang til havet. 

 

Som oftest vil jeg anbefale, at bruge lidt tid på at booke et af de mange små charmerende Bed & Breakfast steder i St. Augustine. Prismæssigt ligger de ofte lidt højere end kædehotellerne, men er du heldig, kan du også få en god deal her. På de smukke B&B's får du en super autentisk oplevelse og ofte en fantastisk lækker morgenmad. Du kan se top 10 over de bedste B&B's på Tripadvisor her

 

Seværdigheder i St. Augustine

Seværdigheder i St. Augustine

Historiske St. Augustine

Saint Augustine blev grundlagt tilbage i 1565 af spanske opdagelsesrejsende, hvilket gør byen til en af de ældste i hele USA. Med sine ca. 15.000 indbyggere er byen ideel til at udforske et par dage, hvor I kan snuse rundt i de små gader og mærke historiens vingesus. 

 

Seværdigheder i St. Augustine

Castillo de San Marcos
St. Augustine Alligator Farm
St. Augustine Lighthouse
Spøgelsestur 
Gåtur i den "gamle" gågade