Den ultimative guide til Boston

 

Sådan får du mest ud af din tid i Boston, Massachusetts, hvad end du har 1 dag, 3 dage eller 5 dage. Få tips & tricks til seværdigheder, overnatning og spisesteder i Boston.

Boston Skyline

Photo by todd kent on Unsplash

Boston er et af de mindre populære rejsemål i USA for os danskere. Der er ingen strande og vejret minder lidt for meget om noget vi kender. Og selvom Boston måske ikke er den oplagte kandidat til en getaway, når nu du er i USA, så er der mange gode grunde til, at du alligevel bør lægge vejen forbi den pulserende metropol.

 

For selvom du kun har en enkelt dag, eller er heldig at blive længere, så er der god mulighed for at dykke ned i byens historiske og kulturelle betydning for hele USA – og så er der masser af god mad at se frem til, især hvis du er til pivfrisk seafood. Du får her min ultimative guide til et besøg i Boston, og tips til hvor du bør overnatte, hvilke retter du bare MÅ smage, samt hvilke seværdigheder der er et must i Boston. 

 

 

Hvornår er det bedst at rejse til Boston?

 

Bostons klima minder meget om det vi kender herhjemme. Derfor er det bedst at besøge Boston om sommeren og det tidlige efterår fra ca. juni til oktober. Her er vejret varmere og mildere, og gør det nemmere at udforske byen til fods. I sommermånederne falder der forsvindende lidt regn, og du kan nyde gennemsnitstemperaturer på ca 20-26 grader. Prisen for det lunere vejr er desværre dyrere hoteller og flere turister i byen.

 

Ønsker du at undgå dette, kan du med fordel også besøge Boston i april eller maj måned, hvor du stadig kan være heldig med vejret. Temperaturerne svinger fra 10-20 grader, så ønsker du at rejse udenfor sæsonen bør du tage en tykkere jakke med, og ellers nyde de dejlige forårsfornemmelser i Boston. 

Overnatning i Boston

 

Det vrimler med overnatningsmuligheder i den pulserende storby. Hvad end du er til kædehoteller, Airbnb's eller B&B's så er der masser af muligheder for god og pris rimelig overnatning i Boston. Da byen har sublime muligheder for offentlig transport, kan du nemt komme ind til byen med bus, metro eller taxa, og derfor kan du nemt spare lidt penge på centrale hotelplaceringer til fordel for et hyggeligt ophold. 

 

Hvert område i Boston har sin egen stil, charme og puls. De historiske seværdigheder ligger godt spredt over hele byen, og uanset hvor du vælger at bosætte dig, vil du med al sandsynlighed være tæt på et museum, attraktion eller historisk seværdighed.

 

Kigger du på overnatning omkring Boston West End og North End vil du automatisk være tæt på vand. North End er et af de ældste områder i byen og emmer af hyggelig stemning og historie. Her er der rig mulighed for overnatning, og du kan nemt udforske de smalle gader og bydelens historie. I West end får du ikke helt samme hyggelige stemning, men kan måske spare lidt på overnatningen, og stadig have en sublim base at udforske resten af Boston ud fra. 

 

Bevæger man sig længere sydpå vil jeg anbefale at se nærmere på overnatning ved Beacon Hill. Her bor mange lokale stadig og du vil hurtigt mærke byens puls og charme. Der er masser af muligheder for shopping, og du vil bo tæt ved downtown Boston, og dermed mange af de populære seværdigheder. 

 

Hvis du gerne vil søge lidt væk fra storbyens puls, kan jeg varmt anbefale at se på overnatning i Cambridge området. Her bugner det med Airbnb's til gode priser, og du får samtidig rig mulighed for at mærke den summende atmosfære som de mange studerende på Harvard University og MIT bringer til området. Her får du ligeledes nem adgang til Boston downtown med metroen, selvom der er seværdigheder og kultur nok til at tilbringe flere dage i Cambridge området alene. 

 

 

 

Seværdigheder i Boston

 

Boston bugner af seværdigheder og uanset hvor lang tid du bliver i byen kan det være svært at nå det hele. For selv om Boston ofte står i skyggen af både New York og Washington D.C, så er dette en af østkystens perler som helt klart er besøget værd.

 

 Boston Freedom Trail

En gåtur på Freedom Trail

I 1700-tallet foregik den Amerikanske Revolution i hjertet af Boston. En vigtig historisk begivenhed, som uden tvivl har sat sine spor i byen. På denne gratis 4 km gåtur igennem byen via Freedom Trail, ledes du forbi de vigtigste historiske steder, kirker, gravsteder og bygninger. Mærk historien mens du går og bliv klogere via de opsatte informationstavler langs Freedom Trail. Du kan finde et kort og mere info her https://www.thefreedomtrail.org/ 

Freedom Trail tager dig blandt andet forbi

The Old State House
Boston Common
Park Street Church
Paul Revere House
Og mange flere...

Harvard University

Besøg Harvard University

Tager du til Boston er et besøg på Harvard University et must. Her uddannes nogle af USA's klogeste hoveder, og både Bill Gates og Mark Zuckerberg har ligeledes studeret på campus. Besøg Harvard i forstaden Cambridge og tag en gåtur i blandt de mange smukke bygninger.

De fleste er bygninger er desværre lukkede for offentligheden, men det prestigefyldte universitet er bestemt en seværdighed du ikke vil gå glip af. Hvis du ønsker at komme et smut indenfor, kan du booke en studerende som guide til at vise dig rundt på campus. Men selv uden at besøg indenfor på skolebænken, er de smukke bygninger og stemningen alene et besøg værd.

Photo by Erin Doering on Unsplash

Quincy Market

Smag Boston på Quincy Market

Quincy Market er en del af Faneuil Hall Marketplace. Her kan du besøge et væld af butikker og købe dig fattig i tøj, souveniers og gadgets. Men ønsker du for alvor at smage lidt på Boston, så skal du et smut forbi Quincy Market. Markedet åbnede tilbage i 1826, og har siden serviceret både lokale og turister i Boston. På Quincy Market finder du over 100 butikker som lader dig smage de bedste retter fra Boston. 

Snyd ikke dig selv for

En cremet Clam Chowder
Et slice af den officielle dessert - Boston Creme pie
Havfriske lobster rolls
Cupcakes fra Magnolia Bakery

Beacon Hill

Pompøse Beacon Hill

Snyd ikke dig selv for et besøg i Bostons fornemme Beacon Hill kvarter. Her kan du opleve en europæisk stemning med smalle snoede gader, hyggelige små boutiques og charmerende huse på de skæve og skrå veje. Historiske Beacon Hill flyder med charme, og de brostensbelagte gader, gamle postkasser og smukke lygtepæle giver det lille kvarter en usammenlignelig stemning. 

Slå dig ned på en fortovscafé og se hvordan den øvre klasse i Boston mødes for at socialisere, eller find unikke souvenirs til dig selv eller dem derhjemme i de små butikker. Du kan også tage på en gratis gåtur i kvarteret og lære mere om dets historie som dateres tilbage til 1625. 

 

Boston Harbor

Tag en tur på vandet

Boston er nærmest omringet af vand, og derfor er det oplagt at tage en tur ud på bølgen blå. I Boston kan du købe dig til et utal af sejlture, som lader dig opleve den smukke skyline fra vandsiden. Du kan gå på opdagelse i de mange vandaktiviteter her. Når du er færdig med en tur på vandet, fortjener I helt sikkert en lækker bid mad. Besøg en af de mange restauranter på havnen og sæt tænderne i saftig seafood, friskfangede krabbeben eller en delikat hummer. Tag metroen til Seaport District i Boston og slå dig løs i de mange fantastiske restauranter i området. Er du heldig kan du få bord ud til vandet, og nyde udsigten af Bostons Skyline mens du smovser dig i friskfanget fisk. 

Photo by Pascal Bernardon on Unsplash

IMG_0197.JPG

Andre seværdigheder

Hvad end du er til sport, kunst, kultur eller noget helt fjerde, så finder du det i Boston. Ud over de ovennævnte seværdigheder i Boston, er her en liste over andre steder, som absolut også er et besøg værd. 

Fenway Park stadion
Boston Public Library
Museum of Fine Arts
Boston Public Garden
USS Constitution