Opskrift på nemme corndogs

Her er de bedste sydstatsinspirerede corndogs

Corndogs er simpelthen et must hvis du er på besøg i de amerikanske sydstater. Og er du heldig at besøge et "fair" - altså en form for udendørs marked - så er corndogs en af de snacks du ikke kan komme udenom. Med denne opskrift på corndogs får du en lækker snack til spisebordet, som både børn og voksne vil elske. Du kan også bruge corndogs som hovedret med en lækker salat til - og så tager de kun 15 minutter at lave.

 

Traditionelt serveres corndogs med ketchup og sennep. Du kan dog sagtens udskifte med din egen yndlingsdip. Prøv eksempelvis denne lækre barbeque sauce eller lav en lækker frisk cremefraiche dressing til. 

 

Hvad er corndogs?

Corndogs er en friteret hotdog. Pølsen stikkes på et grillspyd, vendes i en dej baseret på majsmel og friteres herefter til den er gylden. Corndogs er en klassiker i det amerikanske køkken og et stort hit hos børnefamilier. Spisen er især populær i Texas, Florida og de andre sydstater og med god grund - corndogs er nemlig super nemme at lave, og falder i god jord hos de fleste. 

 

Sådan får du de perfekte corndogs

  • Sørg for at vende pølserne i mel inden de kommes på grillspyd
  • Hæld din dej på et højt glas så du nemt kan dyppe dine corndogs heri
  • Fritér ved 170-180 grader så dine corndogs bliver flotte og gyldne

 

 

 


  • Forberedelsestid: 5 minutter
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke hotdogpølser
  • 240 g. majsmel
  • 240 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 2 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 4 æg
  • 360 g. kærnemælk
  • Olie til friturestegning

Del opskriften:


Fremgangsmåde

  1. Start med at opvarme fritureolien til ca. 180 grader
  2. Stik pølserne på et grillspyd og vend i mel, så det dækker hele pølsen. 
  3. I en skål blandes alle de tørre ingredienser.
  4. I en anden skål piskes kærnemælk og æg. Herefter sies de tørre ingredienser i og piskes indtil dejen er ensartet. Vær opmærksom på at få pisket eventuelle melklumper grundigt ud. Hæld din dej på et højt glas eller en kande, da dette vil gøre det nemmere for dig at dække pølsen med dej.
  5. Dyp dine hotdogs ned i dejen og læg dem ned i den varme fritureolie.
  6. Corndogs skal fritere i ca. 3-4 minutter indtil de er sprøde og gyldne - giv dem endelig ikke for meget så de begynder at brænde på. 
  7. Servér dine corndogs med din yndlingsdip. 

Så er der serveret nemme og familievenlige corndogs. Husk at spise dem med din yndlingsdip mens de stadig er lune!

/N

0 kommentarer


Der er desværre ikke nogen kommentarer endnu, så her er din chance for at blive den første 😉

Smid en kommentar